Реклама

Тема на форума

22.02.2012 20:11
sonik_25@abv.bg

Моля за мнение по 1 въпрос

Здравейте,накратко ще ви въведа в темата
Направих сделка с една потребителка....http://prodavalnik.com/transactions-profile-сделката беше за размяна на рокля от нейните обяви и 2 др мои артикулА
Та,днес получавам роклята,отварям и...откривам рокля описана в състояние ДОБРО..както е написала потребителка,но не ДОБРО а направо ПОКЪРТИТЕЛНО
Дамата обясни забележките така:Забележката на роклята беше,че пайетите се отлепяха по края.
Ти даже не ме попита и за да не останеш разочарована-се опитах да ги поправя.
Това за лепилото изобщо не е вярно,имаше 2 капки,който ще се махнат след пране,но не исках да е пера втори път за да не те бавя.За хората,които може би не знаят-канаколитът не се използва за дрехи,особенно ако съдържат ликра
Резултат- стопен плат на 2 места
Другата забележка,която искам да подчертая и съм снимала-на места роклята е на дупки,все едно са те стреляли със съчми.
.Както и да е,обръщам се към вас мили дами,за да изкажете вашето мнение по въпроса
Потребителката първо отказа да си вземе роклята,но впоследствие заяви:Върни ми роклята + 4лв за пощенски и аз ще ти върна нещата.Mad.Пощенски,които аз трябва да платя за да върна й върна роклята от която АЗ се отказвам,защото това нещо няма как да се облече,освен ако не искате да предизвикате смях
Публикувам и снимки,за да видите сама за какво става въпрос.

Оставете коментар

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:12

това са дупки за които споменах

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:13

и пак

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:13

а това е накапаното с канаколит

Отговор

aquatena
22.02.2012 20:14

Връщай,връщай!newsm11

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:17
Цитат  (aquatena 22.02.2012 20:14)

Връщай,връщай!newsm11

Ами аз и така искам мила,но дамата иска да и пратя и плюс 4 лв за пощенските.

Отговор

vania.velikova
22.02.2012 20:18

пратих линк да се включи жената.
от състояние Добро може да съдите за артикулът,другото е излишно

Отговор

rusamapaumna
22.02.2012 20:19

знам я мацката,но направо е доскапала роклето!врьщай,но без паричките-това е по нейна вина и трябва ТЯ да поеме пощенските,у теб вина няма!newsm11

Отговор

kate_rina_1
22.02.2012 20:19

ще й пратя линк към темата да видим какво иска тя...

Отговор

julieta87
22.02.2012 20:22

OMG

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:25

Аз и пратих линк,благодаря все пакnewsm10

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:26
Цитат  (rusamapaumna 22.02.2012 20:19)

знам я мацката,но направо е доскапала роклето!врьщай,но без паричките-това е по нейна вина и трябва ТЯ да поеме пощенските,у теб вина няма!newsm11

По принцип пощенските са 2 лв
А ние май искаме да си избием предната пратка на роклята и сега за връщаането на нещата ми
Не трябва ли именно тя да ми изпрати 4 лв?

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:29

Спомена също че мокте дрехи нямала да ги носи защото и били големи,еми нека не ги носи,поне не са накъсани или нацапани и могат да се пуснат отново за продан
А аз тази рокля не бих я облякла камоли да я пусна за продан да се срамя пред хората
И да кажа че цената на роклята беше 15лв,добре че не дадох пари щях на пукнот яд

Отговор

rusamapaumna
22.02.2012 20:32

това че са големи не е оправдание,защо ги е взела?!май за да пробута роклето,кво ли си вика-карнобат е далеко,няма страшно, пък и не си от старите кримки,че да я притесняваш с нещо...

Отговор

Transactions
22.02.2012 20:33

Както съм писала в профила си - Не приемам връщане.Потребителката също го е писала:
Пари обратно не връщам,стока обратно не приемам!!!
Питайте,разпитвайте да няма недоволни след това!!!

Роклята не е писана в състояние НОВО,отлично,че дори и в много добро,а в добро.
Тя нито ме е попитала има ли конкретни забележки-нищо.
Преди това 2 потребителки се интересуваха-обясних им всичко.

Другото което е знам какво съм пратила и затова си исках пощенските обратно,ако ме беше питала-щях да спомена забележката,която беше,че от прането по крайщата СЪВСЕМ ЛЕКО се бяха отлепили паетите ( с изключение на едно редче,което беше повече отлепено и се опитах да поправя!).
Аз лично съм взимала с какви ли не забележки неща в състояние добро,което ми е харесвало и ставало-съм го поправяла,както тя можеше да си поправи роклята.

Другото,което е-казах на потребителката да ми изпрати снимки на скайп и да се разберем като хората,
но тя каза,че повече няма да се занимава с мен-трудно е да се разбереш човешки,
Аз дупки не съм видяла,а е преглеждах.
Да не говорим,че паетите вече изобщо ги нямаа и са напълно отлепени,
кажи ми сега ти в ината си да ме злепоставиш ли го направи или??

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:46
Цитат  (Transactions 22.02.2012 20:33)

Както съм писала в профила си - Не приемам връщане.Потребителката също го е писала:

Другото което е знам какво съм пратила и затова си исках пощенските обратно,ако ме беше питала-щях да спомена забележката,която беше,че от прането по крайщата СЪВСЕМ ЛЕКО се бяха отлепили паетите ( с изключение на едно редче,което беше повече отлепено и се опитах да поправя!).
Аз лично съм взимала с какви ли не забележки неща в състояние добро,което ми е харесвало и ставало-съм го поправяла,както тя можеше да си поправи роклята.

Другото,което е-казах на потребителката да ми изпрати снимки на скайп и да се разберем като хората,

Виж сега за първи път пиша в тема за некоректни,не съм конфликна личност и мразя такива,казах ти като хората или ми върни нещата или ми ги плаати
Първо започна с това че не съм попитала защо е в състояние добро(казах че почти всеки потребител си описва под артикула какви са забележките,това че ти си си го спестила е твой проблем),аз под състояние добро артикули с дупки и опит за лепене с канаколит не мисля,юе е добро.Относно паетите можеше да се махнат или зашият,но да се лепи с канаколит е абсурд.
Да пише в профила ми че пари и артикули не връщам и е така,но аз такива артикули не продавам.
Не съм искала да те злепоставя просто няма как да ти върна роклята и да ти дам още 4 лв и с предното ми плащане ето 6 лв,не съм за 6 лв,но не съм и будала

Отговор

polq555
22.02.2012 20:47
Цитат  (Transactions 22.02.2012 20:33)

Когато даден артикул има забележки,редно е да ги опишете и последствие да ги СПОМЕНЕТЕ,без отсрещната страна да ви пита,за да не се стига до тук
Роклята е ужасна,учудвам се че сте й искали такива пари,при положение че състоянието е добро(както сама сте написали).Моля не се излагайте,черното няма как да стане бяло,върнете и куклите тя парцалките и приключете въпроса

Отговор

Transactions
22.02.2012 20:48

Пиша го тук,ще го напиша и на потребителката.
Ще и върна дрехите,а тя нека си задържи роклята.
Яд ме е да е гледам така.
Няма смисъл да споря.
НЯМА КАК ДА ДОКАЖА,ЧЕ ИМА ЗАБЕЛЕЖКИ,КОИТО НЯМАШЕ!
Затова и държеше да пусне тема,защото очевидно излизам аз виновната.
Както и да е,хубава вечер на всички!

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:48
Цитат  (rusamapaumna 22.02.2012 20:32)

това че са големи не е оправдание,защо ги е взела?!май за да пробута роклето,кво ли си вика-карнобат е далеко,няма страшно, пък и не си от старите кримки,че да я притесняваш с нещо...

Ами мила стра не стара писна ми се боклуци да ми пращат,то ако е така знаеш ли колко дрехи имам коя скъсана коя надърпана да взема да ги пусна,та да видим може някой да се излъже.

Отговор

sonik_25@abv.bg
22.02.2012 20:52
Цитат  (Transactions 22.02.2012 20:48)

Пиша го тук,ще го напиша и на потребителката.
Ще и върна дрехите,а тя нека си задържи роклята.
Яд ме е да е гледам така.
Няма смисъл да споря.
НЯМА КАК ДА ДОКАЖА,ЧЕ ИМА ЗАБЕЛЕЖКИ,КОИТО НЯМАШЕ!
Затова и държеше да пусне тема,защото очевидно излизам аз виновната.
Както и да е,хубава вечер на всички!

как да няма забележки,какво искаш да кажеш,че нарочно съм я нацапала с канаколит ли и,че съм направила дупки стига моляти се.
Бяхме 3 момичета когато се отвори пакета,дори и приятелката мии го отвори и забеляза всички тези неща.

Отговор

Трябва да влезете, за да публикувате коментар във форума.

Реклама