2012 © Продавалник. Всички права запазени. Промени в Споразумението
Реклама
Здравейте,накратко ще ви въведа в темата
Направих сделка с една потребителка....http://prodavalnik.com/transactions-profile-сделката беше за размяна на рокля от нейните обяви и 2 др мои артикулА
Та,днес получавам роклята,отварям и...откривам рокля описана в състояние ДОБРО..както е написала потребителка,но не ДОБРО а направо ПОКЪРТИТЕЛНО
Дамата обясни забележките така:Забележката на роклята беше,че пайетите се отлепяха по края.
Ти даже не ме попита и за да не останеш разочарована-се опитах да ги поправя.
Това за лепилото изобщо не е вярно,имаше 2 капки,който ще се махнат след пране,но не исках да е пера втори път за да не те бавя.За хората,които може би не знаят-канаколитът не се използва за дрехи,особенно ако съдържат ликра
Резултат- стопен плат на 2 места
Другата забележка,която искам да подчертая и съм снимала-на места роклята е на дупки,все едно са те стреляли със съчми.
.Както и да е,обръщам се към вас мили дами,за да изкажете вашето мнение по въпроса
Потребителката първо отказа да си вземе роклята,но впоследствие заяви:Върни ми роклята + 4лв за пощенски и аз ще ти върна нещата.
.Пощенски,които аз трябва да платя за да върна й върна роклята от която АЗ се отказвам,защото това нещо няма как да се облече,освен ако не искате да предизвикате смях
Публикувам и снимки,за да видите сама за какво става въпрос.
|
22.02.2012 20:12 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:13 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:13 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:14 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:17 |
Цитат
(aquatena 22.02.2012 20:14)
Връщай,връщай!
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:18 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:19 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:19 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:22 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:25 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:26 |
Цитат
(rusamapaumna 22.02.2012 20:19)
знам я мацката,но направо е доскапала роклето!врьщай,но без паричките-това е по нейна вина и трябва ТЯ да поеме пощенските,у теб вина няма!
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:29 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:32 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:33 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:46 |
Цитат
(Transactions 22.02.2012 20:33)
Както съм писала в профила си - Не приемам връщане.Потребителката също го е писала: Пари обратно не връщам,стока обратно не приемам!!! Питайте,разпитвайте да няма недоволни след това!!! Роклята не е писана в състояние НОВО,отлично,че дори и в много добро,а в добро. Тя нито ме е попитала има ли конкретни забележки-нищо. Преди това 2 потребителки се интересуваха-обясних им всичко. Другото което е знам какво съм пратила и затова си исках пощенските обратно,ако ме беше питала-щях да спомена забележката,която беше,че от прането по крайщата СЪВСЕМ ЛЕКО се бяха отлепили паетите ( с изключение на едно редче,което беше повече отлепено и се опитах да поправя!). Аз лично съм взимала с какви ли не забележки неща в състояние добро,което ми е харесвало и ставало-съм го поправяла,както тя можеше да си поправи роклята. Другото,което е-казах на потребителката да ми изпрати снимки на скайп и да се разберем като хората, но тя каза,че повече няма да се занимава с мен-трудно е да се разбереш човешки, Аз дупки не съм видяла,а е преглеждах. Да не говорим,че паетите вече изобщо ги нямаа и са напълно отлепени, кажи ми сега ти в ината си да ме злепоставиш ли го направи или??
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:47 |
Цитат
(Transactions 22.02.2012 20:33)
Както съм писала в профила си - Не приемам връщане.Потребителката също го е писала: Пари обратно не връщам,стока обратно не приемам!!! Питайте,разпитвайте да няма недоволни след това!!! Роклята не е писана в състояние НОВО,отлично,че дори и в много добро,а в добро. Тя нито ме е попитала има ли конкретни забележки-нищо. Преди това 2 потребителки се интересуваха-обясних им всичко. Другото което е знам какво съм пратила и затова си исках пощенските обратно,ако ме беше питала-щях да спомена забележката,която беше,че от прането по крайщата СЪВСЕМ ЛЕКО се бяха отлепили паетите ( с изключение на едно редче,което беше повече отлепено и се опитах да поправя!). Аз лично съм взимала с какви ли не забележки неща в състояние добро,което ми е харесвало и ставало-съм го поправяла,както тя можеше да си поправи роклята. Другото,което е-казах на потребителката да ми изпрати снимки на скайп и да се разберем като хората, но тя каза,че повече няма да се занимава с мен-трудно е да се разбереш човешки, Аз дупки не съм видяла,а е преглеждах. Да не говорим,че паетите вече изобщо ги нямаа и са напълно отлепени, кажи ми сега ти в ината си да ме злепоставиш ли го направи или??
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:48 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:48 |
Цитат
(rusamapaumna 22.02.2012 20:32)
това че са големи не е оправдание,защо ги е взела?!май за да пробута роклето,кво ли си вика-карнобат е далеко,няма страшно, пък и не си от старите кримки,че да я притесняваш с нещо...
|
Отговор |
|
22.02.2012 20:52 |
Цитат
(Transactions 22.02.2012 20:48)
Пиша го тук,ще го напиша и на потребителката. Ще и върна дрехите,а тя нека си задържи роклята. Яд ме е да е гледам така. Няма смисъл да споря. НЯМА КАК ДА ДОКАЖА,ЧЕ ИМА ЗАБЕЛЕЖКИ,КОИТО НЯМАШЕ! Затова и държеше да пусне тема,защото очевидно излизам аз виновната. Както и да е,хубава вечер на всички!
|
Отговор |
Трябва да влезете, за да публикувате коментар във форума.
Реклама